Gansevoort Kitchen
Low and slow, Fast and furious

About

In een tijd waarin tijdsdruk en capaciteit in horecakeukens toeneemt, dreigen concessies op het gebied van kwaliteit en authenticiteit. Wij geloven in de authentieke bereiding van eerlijke, ambachtelijke (vlees)grondstoffen en het gebruik van verse kwaliteitsingrediënten. Hierdoor blijft het bieden van specialiteiten en recepten met een lange bereidingstijd bereikbaar.

Wij zijn Meatstreet. Gansevoort Kitchen is de naam van onze bereidingskeuken. Hier worden al onze bereide vleesspecialiteiten gemaakt.

Low and Slow

… want tijd speelt bij ons geen enkele rol. Toebereide vleesspecialiteiten die met zorg en liefde gemaakt worden. Pulled Pork, 11 uur gegaard op 120 °Celcius tot een kern van 93 °Celcius. Black Angus American Brisket, 14 uur gegaard op 114 graden tot een kern van 89 °Celcius. Of bijvoorbeeld de Ossobucco, 15 uur gegaard op 72 graden tot een kern van 72 °Celcius.

Taste Us

“We gebruiken uitsluitend topkwaliteit vlees. Maar ook verse groenten en kruiden en specerijen met een hoog percentage aan etherische oliën. Dat is waar die kwaliteit begint. Maar ook beschikken we over alle juiste apparatuur. Daardoor zijn we in staat op specialiteiten die een lange bereidingstijd nodig hebben op een continu kwaliteitsniveau te produceren.” Proef en oordeel zelf!

Our Craft

Omdat we slagers zijn hebben we het ambacht van het bereiden in onze vingers. Het vlees gaat letterlijk door onze handen. We beoordelen de voortgang ervan in iedere fase van het bereidingsproces. Kijken, voelen, horen, ruiken en proeven. Iets is niet zomaar klaar ‘als de oven het zegt’. Iets is pas klaar als we vinden dat het goed is.

Fast & Furious

Nieuwe dingen ontwikkelen! Want daar ligt onze passie en drive. Onze klant ‘fast & furious’ verrassen met professionele productontwikkeling in vlees. Goed en snel! Try us… …want wij worden uitzinnig als we mogen meedenken met onze klant!

Productsheets