Gold Coast Cattle

Exclusief graangevoerd

Perfecte marmering

Mals en sappig

black angus en hereford rassen
minimaal 120 dagen graangevoerd
heerlijke marmering in het vlees
icon-goldcoast-4
Gold Coast Cattle Logo

Australisch graangevoerd rundvlees kenmerkt zich door een constante topkwaliteit, iets wat naadloos aansluit bij de eisen die wij stellen. Want alleen het beste vlees is goed genoeg voor onze afnemers. Gold Coast Cattle is de selectie van Meatstreet in Australische topkwaliteit graangevoerd rundvlees.

Voeding en vrijheid

Voor een periode van 26 maanden graast het vee op uitgestrekte vlaktes van de Oostelijke kuststrook van New South Wales, een gebied dat ook bekend staat als de ‘Northern Rivers’. Het wordt geprezen om de ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes, waar de Angus en Hereford runderen naar hartenlust kunnen grazen. De omgeving in combinatie met het klimaat biedt een surplus aan natuurlijke voedingsbronnen wat de kwaliteit van het vlees zeer ten goede komt. Na deze periode worden de runderen ondergebracht in een zogenaamde feedlot. Met een nauwkeurig samengesteld dieet met als hoofdbestanddeel graan wordt het vee minimaal 120 dagen afgemest.

Smaak

Het gebruik van de Angus en Hereford rassen, in combinatie met het speciale voedingspatroon resulteert in een prachtig stuk gemarmerd rundvlees, dat door kenners over de gehele wereld wordt geprezen vanwege de superieure malsheid en rijke smaak. De fijne gemarmerde structuur (de mooi fijne vetlijntjes die door het vlees lopen) maakt het tot een zeer geliefd stuk rundvlees, met een perfecte sappigheid en een fijne textuur waardoor het vlees smelt op de tong.

Interesse?

Laat het ons weten!