vlees op de kaart?
of ambacht op het bord?
Onze basis wordt gevormd door ambacht en passie. Dat maakt wat we zijn; slagers met ‘Heart & Soul’. Het liefst benen wij zelf uit en verwaarden daarmee alle delen van het dier. Uit respect voor het dier, voor vers geportioneerde steaks, voor handgemaakte specialiteiten, ambachtelijke vleeswaren en toebereide traiteur gerechten.
Volg ons op Facebook
2 weken geleden
Masterclass vlees met Erwin Heijligers @ Hof van Saksen.
Theorie over de diverse runderrassen en de anatomie. Een runderachterbout uitbenen, splitsen en vliezen en een kennistoets d.m.v. een herkenningstafel... Geslaagde dag! ... Bekijk MeerBekijk Minder
-
RundvleesRibeye
Entrecôte
Haas
Rump
Bovenbil
Bavette
Vinkenlap
Staartstuk
Platte bil
Muis
Kogel
Borst
Brisket
Schenkel
Nek
Middenrif
Longhaas
Sucadestuk
Jodenhaas
Wang
StaartHollands RundEntrecôte
Ribeye
Ossenhaas 4/5
Rump
Flap Meat
Bavette
Picanha
Brazilian BeefGold Coast Cattle
Grainfed Australian
Premium BeefPicanha
Ribeye
Entrecôte
Bavette
Chuck roll
Brisket point end
Feather blade (sucade)Ossenhaas 3/4
Ossenhaas 4/5
Striploin
Ribeye
Gevliesde rumpPUL Uruguayan
Grassfed Premium
Hereford BeefStriploin
Ribeye
Cote a l’os
T-Bone
Bovenbil
Kogel
Bovenbil
Rump
Bavette
Staartstuk
Chuck Roll
Sucadestuk
Brisket
JodenhaasIRISH PRIME -
VarkensvleesBoston butt
Hele schouder zonder been
Koontjes
Wangen / kinnebakspek
Procureur zonder been
Krabbetjes
Buik
Spare ribs
Middel met been
Korte rib met been
Hele filet
Kophaas
Lange haas
Bovenbil
Schenkel
OnderpootjesHollands varkenProcureur
Buik
Sucade
Ribeye
FiletLivar varkenIBERICO VARKENChuletero (Frenched Rack)
Secreto (Schouder)
Solomillo (Haas)
Costillas (Spare ribs)
Lomo (Filet)
Carrillados (Wangen)Dunne lende met been
Dunne lende zonder been
Ribeye
Entrecôte
Haas
Bovenbil met kogel
Staartstuk
Rump
Sucadestuk
Borstplaat
Nek
Wangen
Zwezerik (uitsluitend van blank kalf)
Osso bucco
Spare ribsBLANK & ROSÉ KALFKalfsvlees -
LamsvleesHeel zuiglam
Schouder met been
Frenched racks
Rugfilet
Bout zonder beenVERS HOLLANDS LAMSVLEESLamshaas
Lamsrug
Lams zwezerikVERS NIEUW-ZEELANDS LAMHollandse kipHele kip 1000gr
Bout met rug
Bout zonder rug
Drumsticks
Hele filets
Dijen
Supremes
Levertjes
Hele karkassenHele kip 1500gr
Filets met tip en vel
Vleugels
Bouten
Dijen
DrumstickVolwaard kipHele kalkoen
Filet van de haan
Bouten
Gerookte kalkoenborstKALKOENKip Fermier NoirHele kip
Filets
SuprêmesHele Barbarie eend 1,4 kg
Canette
Maigret de Canard
Cuisse de Canette
Cuisse de Canard
Geconfijte bouten
Warm gerookte borst
Kort gerookte borst
Eendenvet
Gansenvet
Mieral eend
Wilde Eend
LeverEendKip & gevogelteWest Country LAMBLamb saddle (Lamszadel)
Lamb Chuck (Ribroast)
Sirloin (Lamsfilet met vetkapje)
Frenched racks Topside (Bovenbil)
Neck fillet (Nekfilet)
Chump (Rump)
Tenderloin (Haas)
Cannon (Filet jaarling)
Femur Bone leg (Bout met been)
Lamb shoulder (Schouder)
-
Onze MerkenDouble Dutch Beef van Meatstreet is een bijzondere selectie rundvlees van Hollandse dubbeldoel koeien. Want één van de beste soorten rundvlees komt gewoon uit ons eigen Holland. Rundvlees van dubbeldoel koeien, zoals het Holstein- of het MRIJ-ras. De dubbeldoel koe is een belangrijke producent van melk én vlees. Nadat deze koeien diverse keren hebben gekalfd neemt de melkproductie af en krijgen ze circa 120 dagen een speciaal, rijk voedingsprogramma, waardoor de marmering in de vleesspier en de vetbedekking op het vlees toeneemt.
-
Onze MerkenAustralisch graangevoerd rundvlees kenmerkt zich door een constante topkwaliteit, iets wat naadloos aansluit bij de eisen die wij stellen. Want alleen het beste vlees is goed genoeg voor onze afnemers. Gold Coast Cattle is de selectie van Meatstreet in Australische topkwaliteit graangevoerd rundvlees.
-
Onze MerkenHet West Country Lamsvlees komt uit het Zuidwesten van Engeland, rondom de Dorset streek. Met een mild tot warm klimaat en een regelmatige regenval zijn graslandschappen weelderig groen. De lammeren kunnen zich vrijwel het gehele jaar te goed doen aan verse grassoorten, kruiden en vegetatie, waardoor de hoge kwaliteit van het vlees jaarrond beschikbaar is.
-
Onze MerkenHet Livar initiatief is bedacht in 1999 door vijf Limburgse varkensboeren en staat sindsdien in het teken van een onderscheidende smaak en vleeskwaliteit in varkensvlees. Echte topkwaliteit in varkensvlees in een vorm van dierhouderij die rekening houdt met het natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken dat zich uit in maximaal dierenwelzijn.
-
Onze MerkenDe Wagyu runderen van het Koeienhuis van Klaas en Wendy Vlaar in Benningbroek worden gehouden als een kudde zoogkoeien. ‘s Zomers lopen de Wagyu’s buiten in het weiland, deels op een stuk aardkundig monument. De moederdieren kalveren voornamelijk zelfstandig in het weiland. De kalveren lopen en drinken direct bij hun moeder.
-
Onze MerkenHet Deraza™ Ibérico varken leeft in het hart van het Iberisch schiereiland, in de grensstreek van Spanje en Portugal. Het dier verschilt fors met het varken zoals wij dat kennen. Het heeft zich aangepast aan de ecosystemen van de berg weilanden. Hier dankt het vlees zijn kwaliteit aan en is het de koning onder de gerechten op de Spaanse eettafel..
-
Onze MerkenHet Riverdale Farms rundvlees komt uit rechtstreeks uit Kansas, wat bekend staat als de maisschuur van de Verenigde Staten en het hart van de Amerikaanse BBQ cultuur.
-
Onze MerkenIerland heeft een sterke rundveestapel die voornamelijk bestaat uit een oorspronkelijke rassen zoals Aberdeen Angus en Hereford. Het zijn echte vleeskoeien in tegenstelling tot de melkkoeien die we in Nederland veel hebben. In Ierland staan ze bijna het hele jaar in de wei en scharrelen zo hun eigen ‘natuurlijke’ kostje bij elkaar. Doordat ze veel bewegen en gras eten wordt het vlees heerlijk mals.
-
Onze MerkenSchaapskooi Mergelland ligt op één van de mooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland, midden in de Euregio, op steenworp afstand van grote steden zoals Luik, Maastricht en Aken. Wie wel eens wandelt in het Geuldal komt hem tegen, herder Ger Lardinois met zijn schaapskudde.
Concepten

Kissed by air
Extraordinary dry aged beef
Exclusief Hollands rundvlees, enkele weken ‘gekust’ door droge lucht.
Dat is ‘Kissed-by-Air’. In onze klimaatkamer, de ‘dry aged room’ kunnen wij vlees rijpen bij precies de juiste omstandigheden. Er heerst precies de juiste temperatuur en precies de juiste relatieve luchtvochtigheid. Deze twee zeer belangrijke factoren worden zeer goed in de gaten gehouden. De dry aged room wordt gecontroleerd door vakkundige slagers die iedere dag de vorderingen van het rijpingsproces volgen. De temperatuur en relatieve luchtvochtigheid blijft altijd zeer constant voor een optimaal klimaat. Na drie weken rijping worden de hele delen in zijn geheel verkocht of op juiste wijze uitgebeend en geportioneerd op de gewenste snit.
bufferslager2
|

Low and slow
Toebereide specialiteiten maken bij ons onderdeel uit van het concept Gansevoort Kitchen. Vernoemd naar de afdeling waar ze gemaakt worden. Wij geloven in de authentieke bereiding van eerlijke, ambachtelijke (vlees)grondstoffen en het gebruik van verse kwaliteitsingrediënten. Hierdoor blijft het bieden van specialiteiten en recepten met een lange bereidingstijd bereikbaar.
Fast & furious
Wij houden van nieuwe dingen bedenken en worden helemaal uitzinnig als we mogen meedenken met onze klant. Want daar ligt onze passie en drive; om onze klant ‘fast & furious’, te verrassen met professionele productontwikkeling in vlees.
Ons motto is: Low and Slow (op het bord), Fast and Furious (in de keuken).
Wij nemen de Low and Slow bereidingstijden voor onze rekening en jij brengt het Fast and Furious op tafel. Super toch?
Gallery
We want you!
-
Meatstreet ProductsheetsCertificaten
BRC Born BRC Beverwijk Skal Born Skal Beverwijk
BRC Schagen
bufferslager2
|
Contact
Neem contact met ons op
Rijnland 1
1948 RL Beverwijk
+31(0)251 – 26 82 50
Heirweg 7
6121 JP Born
+31(0)46 – 485 8612
Witte Paal 330
1742 LE Schagen
+31(0)224 – 27 20 40