Meat your butcher

ADVISEURS MET PASSIE

Onze adviseurs zijn geen standaard adviseurs; het zijn échte vaklieden met passie voor vlees! Of ze nu zijn opgegroeid tussen de slagersmessen of juist hun sporen hebben verdiend in de bruisende horecawereld, ze brengen een berg aan ervaring, kennis en traditie met zich mee. Het betreft een unieke combinatie van het ambachtelijk slagersvak en de creativiteit uit de horeca. Het resultaat is een samensmelting van verleden en heden, waar traditie en kennis samenkomen tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring!

Klik op de kaart, vind de adviseur in jouw regio en ontdek de passie en expertise over de betreffende adviseur, inclusief contactgegevens!

Team National Accounts

Rick Drijver

Rick Drijver

NATIONAL ACCOUNTS

Rick heeft veel horeca ervaring en is al vanaf zijn 14e werkzaam in de horeca, nog steeds kan je hem regelmatig in de keuken of achter de bar terugvinden. Hij houd van veel sporten zoals crossfit, tennis en natuurlijk voetballen! In de zomer is hij vaak te vinden bij de BBQ waar hij een heerlijke grainfed flat iron steak aan het grillen is “in de zomer is dat een echte aanrader!”.

Telefoon: 06-50010740
E-mailadres: rick.drijver@meatstreet.nl

Hans van Amersfoort

Hans van Amersfoort

NATIONAL ACCOUNTS

Hans is een echte boerenzoon. Hij wilde heel graag het boerenbedrijf van zijn vader overnemen. Maar doordat zijn oudere broers hierin al werkzaam waren, kon dit niet en is hij in het slagersvak beland. Zo kan hij als geen ander uitbenen, vliezen, worsten maken en niet geheel onbelangrijk, verkopen! In zijn vrije tijd houdt hij ervan om de barbecue aan te steken met een heerlijk gemarmerde graangevoerde picanha van Gold Coast Cattle. Dat is pas echt vlees! Daarnaast is hij een actieve voetballer en voorzitter van de voetbalvereniging SVIJ in IJmuiden. Als het te koud is om te voetballen, staat Hans natuurlijk op de piste om heerlijk te kunnen skiën.

Telefoon: 06-29017740
E-mailadres: hans.vanamersfoort@meatstreet.nl

Leon Boer

Leon Boer

NATIONAL ACCOUNTS

Leon is al vanaf zijn 17e werkzaam in de vleessector. Hij heeft eerst het vak vanaf de basis geleerd, zoals uitbenen, vliezen, worstmakerij en slachten. Na de slagersvakopleiding volgde Leon onder andere de traiteuropleiding en is hij zich steeds meer gaan toeleggen op bereidingstechnieken. “Slager is een ambacht om trots op te zijn,” zegt Leon, en na al deze jaren voert hij zijn vak nog altijd met passie uit! Zijn vrije tijd brengt hij door met wandelen, luisteren naar klassieke muziek en natuurlijk koken! Het liefst bereidt hij dan een heerlijk, langzaam gegaard Double Dutch ezeltje; dat is het liesstuk van het rund.

Telefoon: 06-51118054
E-mailadres: leon.boer@meatstreet.nl