Meat your butcher

ADVISEURS MET PASSIE

Onze adviseurs zijn geen standaard adviseurs; het zijn échte vaklieden met passie voor vlees! Of ze nu zijn opgegroeid tussen de slagersmessen of juist hun sporen hebben verdiend in de bruisende horecawereld, ze brengen een berg aan ervaring, kennis en traditie met zich mee. Het betreft een unieke combinatie van het ambachtelijk slagersvak en de creativiteit uit de horeca. Het resultaat is een samensmelting van verleden en heden, waar traditie en kennis samenkomen tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring!

Rick Drijver

Rick Drijver

HOOFD VERKOOP NOORD

Rick heeft veel horeca ervaring en is al vanaf zijn 14e werkzaam in de horeca, nog steeds kan je hem regelmatig in de keuken of achter de bar terugvinden. Hij houd van veel sporten zoals crossfit, tennis en natuurlijk voetballen! In de zomer is hij vaak te vinden bij de BBQ waar hij een heerlijke grainfed flat iron steak aan het grillen is “in de zomer is dat een echte aanrader!”.

Telefoon: 06-50010740
E-mailadres: rick.drijver@meatstreet.nl

Hans van Amersfoort

Hans van Amersfoort

NATIONAL ACCOUNTS

Hans is een echte boerenzoon. Hij wilde heel graag het boerenbedrijf van zijn vader overnemen. Maar doordat zijn oudere broers hierin al werkzaam waren, kon dit niet en is hij in het slagersvak beland. Zo kan hij als geen ander uitbenen, vliezen, worsten maken en niet geheel onbelangrijk, verkopen! In zijn vrije tijd houdt hij ervan om de barbecue aan te steken met een heerlijk gemarmerde graangevoerde picanha van Gold Coast Cattle. Dat is pas echt vlees! Daarnaast is hij een actieve voetballer en voorzitter van de voetbalvereniging SVIJ in IJmuiden. Als het te koud is om te voetballen, staat Hans natuurlijk op de piste om heerlijk te kunnen skiën.

Telefoon: 06-29017740
E-mailadres: hans.vanamersfoort@meatstreet.nl

Reinier Kleijkers

Reinier Kleijkers

HOOFD VERKOOP ZUID

Reinier is één van onze meest ervaren adviseurs. Op veertienjarige leeftijd begon hij zijn carrière in de horeca, waar hij aanzienlijke ervaring heeft opgedaan. In 1998 zette hij zijn reis voort bij slagerij Lebouille in Valkenburg, waar hij begon als hoofd productie en verantwoordelijk was voor de inkoop. De laatste tien jaar heeft Reinier zich ontwikkeld tot een adviseur die je alles kan vertellen over het slagersvak. Sinds de oprichting van Meatstreet in 2017 is hij hier werkzaam en draagt hij bij aan het succes van het bedrijf!

Telefoon: 06-46108519
E-mailadres: reinier.kleijkers@meatstreet.nl

Michel Broerse

Michel Broerse

ADVISEUR NOORD NEDERLAND

Michel, de culinaire avonturier, richt zich volledig op de horecawereld. Na zijn koksopleiding verkende hij catering op locatie en stuurde hij een foodtruck aan. In het weekend staat hij het liefste op de tennisbaan en ’s avonds achter de BBQ. Hier maakt hij dan zijn favoriete Double Dutch ribeye van The Bastard!

Telefoon: 06-23372806
E-mailadres: michel.broerse@meatstreet.nl

Teun

Teun Cornelisse

ADVISEUR NOORDWEST NEDERLAND

Na jarenlang in de slagerij te hebben gewerkt, heeft Teun echt alles gedaan: slachten, uitbenen en worsten maken. Als chefslager en productiechef is hij met veel plezier 15 jaar geleden voor ons komen werken. Met ervaring op diversen vlakken in de slagerij is hij een echte verbinder tussen de horeca en alle mogelijkheden die vlees te bieden heeft. Voor Teun is het een ware sport om je onderneming beter te laten renderen. Teun heeft een passie voor het geven van demonstraties, denk aan het uitbenen van wild, lam, kalf of varken; daar kan hij pas echt zijn kennis delen. Ook houdt Teun van lekker eten en drinken, met name van onze Double Dutch côte de boeuf! Het liefst 3,5 weken gerijpt en dan op de grill, dat is echt zijn favoriet!

Telefoon: 06-53265275
E-mailadres: teun.cornelisse@meatstreet.nl

Paul Heijne

Paul Heijne

ADVISEUR MIDDEN NEDERLAND

Paul komt uit een echte slagersfamilie en hij is zelf al vanaf zijn 16e werkzaam in de slagerij. Hij is gespecialiseerd in Hollands rundvlees en in wild & gevogelte, nouja eigenlijk al het vlees weet hij je wat over te vertellen. Hij geeft graag demonstraties aan zijn klanten om mensen echt te kunnen inspireren. Naast zijn slagersleven is Paul met veel plezier een fanatieke gitarist die regelmatig met zijn band optreed. Als je hem vraagt naar zijn favoriete stuk vlees dan begint hij meteen over de West Country Lamb rump met het vet er nog op, dat geeft de meeste smaak!

Telefoon: 06-12735653
E-mailadres: paul.heijne@meatstreet.nl

Job Bracke

Job Bracke

ADVISEUR ZUIDWEST NEDERLAND

Job stond jaren in de slagerij en keuken waar hij van leerling tot chef, alle kneepjes van het vak in de praktijk heeft mogen leren. Hij weet dus wel raad in de professionele keuken waar hij altijd op een mooi niveau heeft gekookt! Met deze kennis is hij een echte sparringpartner en inspireert en ondersteunt hij zijn klanten graag! Job is een echt bourgondiër met Zeeuws-Vlaamse roots en houdt van lekker eten en een goede borrel. Eigenlijk kan je hem voor alles wakker maken op het gebied van goed vlees, maar een mooi stuk bavette staat bovenaan op zijn lijstje. Ook is Job niet bang van een stevige pot rugby!

Telefoon: 06-41389652
E-mailadres: job.bracke@meatstreet.nl

Erwin Heijligers

Erwin Heijligers

ADVISEUR ZUID NEDERLAND

Erwin is een echte boerenzoon die met zijn familie is opgegroeid tussen de varkens, koeien en paarden. Hij heeft niet alleen de Slagersvakopleiding gedaan maar ook de M.A.S. Varkenshouderij opleiding en een ondernemersdiploma heeft hij in de pocket. Deze kennis deelt hij graag door het geven van demo’s bij onze klanten. Zo creëert hij een win-win situatie voor de ondernemer en hun gasten. Iedereen mag proeven van de kennis van Erwin. In 1988 is hij begonnen in het vlees en vanaf 2007 werkzaam bij Meatstreet. Hij houdt van een wandeling in de natuur maar ook van hardlopen, BBQ’en, en natuurlijk van dieren. Als je hem vraagt naar zijn favoriete stukje vlees zijn het er teveel om op te noemen “als het maar iets van marmering heeft, dat geeft smaak!”.

Telefoon: 06-12070054
E-mailadres: erwin.heijligers@meatstreet.nl

Contact Gegevens

Meatstreet Beverwijk BV

Rijnland 1 1948 RL Beverwijk +31 251 268250

Meatstreet Born BV

Heirweg 7 6121 JP Born +31 46 4858612

Meatstreet Schagen BV

Witte Paal 330 1742 LE Schagen +31 224 27 20 40
NEEM CONTACT MET ONS OP

Dit contactformulier is niet bedoeld voor het doorgeven van bestellingen. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de vestiging of uw persoonlijk adviseur, zodat wij kunnen garanderen dat je bestelling tijdig geleverd wordt.

*verplichte velden