Greenwich logo

Greenwich is a proud brand of Meatstreet

You're gonna love it!

Bij Meatstreet werken wij met ‘Heart & Soul’. Dat levert bijzonder mooie en lekkere producten op waar veel liefde in zit. Met dezelfde passie en bezieling hebben wij een bijzonder smaakvolle plant-based productlijn ontwikkeld. De wereld staat niet stil, dus wij ook niet.

Onze motivatie om een plant-based productlijn te ontwikkelen, werd gevoed door het huidige, beperkte aanbod van plant-based producten voor de professionele markt. De kwaliteit en de smaak vinden wij eerlijk gezegd wat magertjes. Als foodprofessional hebben wij de lat hoger liggen, waarbij smaak en kwaliteit juist leidend zijn. Dat kan en moet dus anders! Ons ietwat rebelse tegengeluid hierop, heeft de naam Greenwich gekregen! Vanzelfsprekend werken wij voor Greenwich enkel met duurzame grondstoffen die zoveel mogelijk lokaal worden geteeld. Hierdoor blijft ook het aantal ‘food miles’ tot een minimum beperkt.

We willen niet heel onbescheiden klinken, maar wij vinden de producten van Greenwich bijzonder goed gelukt. Wow, wat een smaaksensatie, je proeft het gewoon; ook hier zit liefde in! Greenwich: a veggie story!

Interesse?

Laat het ons weten!