Gold Coast Cattle

Exclusief graangevoerd

Perfecte marmering

Mals en sappig

black angus en hereford rassen
minimaal 120 dagen graangevoerd
heerlijke marmering in het vlees
icon-goldcoast-4
Gold Coast Cattle Logo

Australisch graangevoerd rundvlees kenmerkt zich door een constante topkwaliteit, iets wat naadloos aansluit bij de eisen die wij stellen. Want alleen het beste vlees is goed genoeg voor onze afnemers. Gold Coast Cattle is de selectie van Meatstreet in Australische topkwaliteit graangevoerd rundvlees.

Voeding en vrijheid

Voor een periode van 26 maanden graast het vee op uitgestrekte vlaktes verspreid over heel Australië, van de oostelijke kuststrook van New South Wales, bekend om de ‘Northern Rivers’, tot aan de weidse graslanden van West-Australië en het vruchtbare zuidoosten van Victoria. Deze regio’s worden geprezen om hun ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes, waar Angus runderen vrij kunnen grazen. De diversiteit van het landschap en het gunstige klimaat door het hele continent bieden een overvloed aan natuurlijke voedingsbronnen, wat de kwaliteit van het vlees aanzienlijk verbetert. Na deze periode worden de runderen ondergebracht in een zogenaamde feedlot. Hier worden ze gedurende minimaal 120 dagen afgemest met een zorgvuldig samengesteld dieet, waarin graan het hoofdbestanddeel vormt.

Smaak

Het gebruik van de Angus en Hereford rassen, in combinatie met het speciale voedingspatroon resulteert in een prachtig stuk gemarmerd rundvlees, dat door kenners over de gehele wereld wordt geprezen vanwege de superieure malsheid en rijke smaak. De fijne gemarmerde structuur (de mooi fijne vetlijntjes die door het vlees lopen) maakt het tot een zeer geliefd stuk rundvlees, met een perfecte sappigheid en een fijne textuur waardoor het vlees smelt op de tong.

Interesse?

Laat het ons weten!