November is een maand die we associëren met vallende bladeren, knusse truien en heerlijk eten. Het is ook de tijd van het jaar waarin de culinaire wereld zich wendt tot de rijkdom van wildgerechten. De ‘Wildste’ dagen zijn aangebroken en het is de perfecte gelegenheid om je gasten te verwennen met een menu vol verrukkelijke wildgerechten. Het wildseizoen biedt een kans om de rijkdom van de natuur te ontdekken met gerechten die de essentie van de herfst en het wild vangen.
Wilde Woensdag
Woensdag is bij ons vanaf nu wilddag, elke woensdag tot het einde van het jaar gaan wij iedereen wat bijbrengen over wild en wat het allemaal te bieden heeft. We beantwoorden vragen zoals: wild moet je leren eten? Hoe been je een gans of een duif uit? Waar komen alle technische delen van het hert vandaan? Of hoe fileer je een hele haas? Zorg dat je niks mist en upgrade jou skills naar een nieuw niveau! Mis dus niets en volg ons op Facebook!
Verschil haan en hen
We beginnen deze maand met het verschil tussen de haan en hen van de fazant! Weet jij het verschil? Kijk de video!
Onze adviseur Paul heeft nog veel meer weetjes voor jullie klaarliggen, dus zorg ervoor dat je elke week onze nieuwste wildvideo bekijkt! Bovendien kun je deze maand profiteren van extra korting op een aantal van onze wildproducten! Kan je niet wachten tot aan komende woensdag? Lees dan ook onze meat story ‘Wat maakt wildvlees echt wild? – Unravel the wild vibes‘.