banner gansevoort kitchen

We hebben allemaal de artikelen over personeelstekorten in de horeca wel gelezen. Al voor de coronacrisis was het lastig om aan ervaren personeel te komen. Nu lijkt het überhaupt onmogelijk om nog geschikt personeel te vinden. Veel horecamedewerkers zijn in het coronajaar iets anders gaan doen. Tips over het behouden en aantrekken van getalenteerd horeca personeel vliegen je om de oren. Feit blijft dat het niet meevalt om nieuwe werknemers te vinden. Wij denken graag outside the box. Scan QR-codes en go Gansevoort Kitchen!

Gansevoort Kitchen

Gansevoort Kitchen is de naam van onze bereidingskeuken. Hier worden al onze bereide vleesspecialiteiten gemaakt.

Pulled pork gegaard tot een kern van 93 graden Celsius, gegaarde hamburgers, sous-vide tournedos, of gekonfijte Iberico ribfingers? Wij nemen de Low and Slow bereidingstijden voor onze rekening en jij brengt het Fast and Furious op tafel.

Neem bijvoorbeeld onze gepocheerde kipfilet op smaak gebracht met zout, zwarte peper, knoflook en citroen. 20 minuten sous-vide gegaard bij 75 graden Celsius. Een perfecte specialiteit voor vele toepassingen. Bijvoorbeeld als enkelvoudig hoofdgerecht met friet, als lunch op een club sandwich, in blokjes door een salade of te gebruiken om mee te roerbakken. Door de sous-vide garing is het lang houdbaar, dus altijd snel bij de hand! Super toch?

Waar komt de naam vandaan?

Het Meatpacking district in New York heeft aan de basis gestaan van onze naam Meatstreet. Een deel van deze wijk vormt het beschermde stadsgezicht ‘Gansevoort Market Historic District’, genoemd naar het Hollandse fort Gansevoort dat zich op deze plek bevond. Tegenwoordig is Gansevoort market weer ‘up-and-running’, nadat ze enkele decennia lang als ‘verloren’ werd beschouwd. Gansevoort Market staat voor vers, trendy, lekker en ambacht. In onze ‘Gansevoort Kitchen’ wordt alles vers gemaakt, lekkere producten en op ambachtelijke leest geschoeide gerechten.

Interesse?

Laat het ons weten en neem contact op met één van onze adviseurs.