Als klanten tevreden zijn over de mooie producten die ze geleverd krijgen, hebben wij een goede dag. Wij horen veel goede verhalen van afnemers die kiezen voor één van onze merken. Kies je voor Double Dutch Beef? Dan ben je verzekerd van het best geselecteerd rundvlees uit Hollandse dubbeldoel koeien die er beschikbaar zijn. Graag vertellen wij meer over onze merken, zodat jij je klanten onderscheidende producten kunt bieden van constante kwaliteit.

Deraza™
Het Deraza™ Ibérico varken leeft in het hart van het Iberisch schiereiland, in de grensstreek van Spanje en Portugal. Het dier verschilt fors met het varken zoals wij dat kennen. Het heeft zich aangepast aan de ecosystemen van de berg weilanden. Hier dankt het vlees zijn kwaliteit aan en is het de koning onder de gerechten op de Spaanse eettafel.

Double Dutch™ Beef
Double Dutch Beef van Meatstreet is een bijzondere selectie rundvlees van Hollandse dubbeldoel koeien. Want één van de beste soorten rundvlees komt gewoon uit ons eigen Holland. Rundvlees van dubbeldoel koeien, zoals het Holstein- of het MRIJ-ras. De dubbeldoel koe is een belangrijke producent van melk én vlees. Nadat deze koeien diverse keren hebben gekalfd neemt de melkproductie af en krijgen ze circa 120 dagen een speciaal, rijk voedingsprogramma, waardoor de marmering in de vleesspier en de vetbedekking op het vlees toeneemt.

Geuldallam
Schaapskooi Mergelland ligt op één van de mooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland, midden in de Euregio, op steenworp afstand van grote steden zoals Luik, Maastricht en Aken. Wie wel eens wandelt in het Geuldal komt hem tegen, herder Ger Lardinois met zijn schaapskudde.

Gold Coast™ Cattle
Australisch graangevoerd rundvlees kenmerkt zich door een constante topkwaliteit, iets wat naadloos aansluit bij de eisen die wij stellen. Want alleen het beste vlees is goed genoeg voor onze afnemers. Gold Coast Cattle is de selectie van Meatstreet in Australische topkwaliteit graangevoerd rundvlees.

Graankalf™
Vlees van het Graankalf is puur Hollands. Het beste kalfsvlees komt namelijk uit ons eigen Holland. Kalfveren van dubbeldoel koeien, zoals het Holstein- of het MRIJ-ras. Graankalveren krijgen een specifiek voedingsprogramma gebaseerd op melk, granen en vezels. Onze slachter vervult actief de rol van ketenregisseur. Door heldere afspraken met alle schakels in de keten controleren ze voortdurend de kwaliteit en de processen. De gezondheid en het welzijn van de dieren worden bewaakt en ze zorgen voor een volledig transparante en uniforme productie. We bieden u dan ook absolute garanties als het gaat om het leveren van het beste kalfsvlees.

Irish Prime™
Ierland heeft een sterke rundveestapel die voornamelijk bestaat uit een oorspronkelijke rassen zoals Aberdeen Angus en Hereford. Het zijn echte vleeskoeien in tegenstelling tot de melkkoeien die we in Nederland veel hebben. In Ierland staan ze bijna het hele jaar in de wei en scharrelen zo hun eigen ‘natuurlijke’ kostje bij elkaar. Doordat ze veel bewegen en gras eten wordt het vlees heerlijk mals.

Kemper
Begin jaren ‘90 ging Herman Kemper in het buurtschap IJzevoorde in de Achterhoek aan de slag met een ‘ouderwetse kip’. Zijn ideaal: samen met kleinschalige boeren de consument weer te laten genieten van de smaakvolle, stevige kip van weleer. De Kemper Maïs-Scharrelkip en biologische Landhoen is een natuurlijk product met stevig vlees en méér smaak. “Goed voor de beleving die vroeger zo gewoon was”.

Livar
Het Livar initiatief is bedacht in 1999 door vijf Limburgse varkensboeren en staat sindsdien in het teken van een onderscheidende smaak en vleeskwaliteit in varkensvlees. Echte topkwaliteit in varkensvlees in een vorm van dierhouderij die rekening houdt met het natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken dat zich uit in maximaal dierenwelzijn.

West Country Lamb
Het West Country Lamsvlees komt uit het Zuidwesten van Engeland. Met een mild tot warm klimaat en een regelmatige regenval zijn graslandschappen weelderig groen. De lammeren kunnen zich vrijwel het gehele jaar te goed doen aan verse grassoorten, kruiden en vegetatie, waardoor de hoge kwaliteit van het vlees jaarrond beschikbaar is.